What Does kantoren Mean?

Wiki Article

Is uw aanvraag goedgekeurd en afgerond? Dan kan het krediet al binnen enkele dagen op uw rekening staan. Als dochteronderneming bouwt New10 op de ervaring en know-how van ABN AMRO.

Natuurlijk blijven de kosten van een verhuurpand niet beperkt tot alleen de hypotheeklasten. Je krijgt ook te maken satisfied allerlei andere kosten in de vorm van gemeentelijke heffingen en onroerendezaakbelasting. Het is goed om deze kosten voor de specifieke locatie van tevoren goed op een rijtje te hebben.

Satisfied een vastgoedlening kun je, vanzelfsprekend, alleen zakelijk vastgoed financieren. Denk bijvoorbeeld aan een winkelpand, een kantoorpand of verhuurder woningen. Je kunt een zakelijke vastgoedfinanciering dus niet gebruiken voor het financieren van een privéwoning. Dit zijn de mogelijkheden:

Dat maakt Briqwise een van de snelste manieren om bestaand of nieuw vastgoed te financieren wanneer de financial institution dat niet kan (of wil). Een groot voordeel is dat je als ondernemer altijd boetevrij eerder af kunt lossen en dat er uit verschillende looptijden gekozen kan worden.

Als je een bedrijfspand aankoopt, moet je rekening houden achieved belastingzaken. Bovendien zijn er assorted regelingen waarvan je gebruik kunt maken. Een paar regelingen op een rij:

Vastgoed zit in ons DNA. Bij Mogelijk is de waarde van het pand leidend. Dien uw financieringsaanvraag eenvoudig in door het invullen van onze quickscan en wij laten u weten welke leensom voor u haalbaar is.

Hypotheek kantoorpand afhankelijk: Wil je een pand zakelijk kopen? Hou dan altijd rekening met rentetarieven en andere kosten. Wil je een zakelijke hypotheek afsluiten? Ga dan niet over één nacht ijs en licht jezelf goed in over alle elementen van een solide zakelijke hypotheek.

Bij bedrijfsinvesteringen kun je in aanmerking komen voor investeringsaftrek. Bij de aankoop van zakelijk vastgoed kom je mogelijk dus ook in aanmerking voor investeringsaftrek.

Verhuurde woningen: Met een vastgoedlening kun je je eerste stappen zetten als verhuurder of als ontwikkelaar. Denk aan de verhuur van huurwoningen in de vrije sector, de verhuur van kantoorpanden of industriële panden.

3. Maak een keuze Ben je eruit fulfilled welke kredietverstrekker je verder wilt gaan? Kies dan de bedrijfslening die het beste past bij jouw bedrijf, doelstellingen en ambities.

Satisfied de zakelijke hypotheek van New10 en de zakelijke lening van ABN AMRO kunt u een bedrijfspand financieren dat u zelf gebruikt. Bijvoorbeeld uw kantoor of productiefaciliteit.

Welke zekerheden we van u nodig hebben, is afhankelijk van uw situatie. Daarom spreken we dit van tevoren samen met u af. De meest voorkomende zekerheden zijn: 

Boek je bovengemiddelde bedrijfsresultaten en is het bedrijfspand dat je wilt kopen courant? Dan is er een kans vastgoed dat je eigen inbreng wordt teruggebracht tot een nulpercentage. Zo kun je een zakelijke hypotheek zonder eigen inbreng nemen.

Je kunt dus maximaal 70 tot eighty procent van het benodigde bedrag financieren en dat maakt dat deze hypotheekvorm niet voor iedereen geschikt is. Wanneer je reeds een goedlopend bedrijf hebt met voldoende eigen vermogen kan het echter wel een heel gunstige manier zijn om de financiering rond te krijgen.

Report this wiki page